Blog

To veninder der plager mig om at skrive mere...!

2013-07-28 23:20

Anne-Camilla, Mathilde, er i nu glade! min the er kold nu! hvor er i bare nogle hundehoveder! en sut! en flok uduelige blommer! sure æbler! 

fedt, nu spildte jeg også lige kold the pån mig selv... HERLIGT! :-p

♥Søndag den 28 juli♥

2013-07-28 22:19

Det var Dælme hyggeligt i Tyskland i onsdags og Torsdags! men jeg må sige, at Eouropa park er klart bedre end Heide park! og ja så var jeg lige til fødselsdag hos min Pap-bror, marcus, som blev 14! Tillykke! 

Ved ikke hvad der sker? har intet specielt at skrive om :-P

Jo, i tirsdags havde one direction 3-års dag! JUHU! og så kom deres nye sang ud, best song ever: https://www.youtube.com/watch?v=o_v9MY_FMcw

 DEN ER AMAZAYN! HELT VILDT BRILIAM! EXTRAORDIHARRY!! FABIOLOUIS! FENOMINAILL! 1DERFULL! Ej, Sorry.... Fangirler :-P

Og så har jeg lige fået en masse nyt tøj!♥! 

Og jer fra Billund: Hvis nogen af jer skal til Open-air koncert i Legoland, så skriv til mig!!!!

♥søndag den 21 juli♥

2013-07-21 22:39

ja, idag var jeg på Henne strand, og blev gang på gang væltet om kuld af store ( og jeg mener STORE!) bølger og vandmænd :-P og så fik vi mærkelige pandekager som smagte af æggekage til aftensmad, jeg blev næsten kørt ned af en tre-hjulet så... alt i alt, en helt normal dag :-P

♥Onsdag den 7 juli♥

2013-07-17 23:11

Er sååå træt idag! Jeg har rodet mit værelse op, hvilket tog 5 timer 'o_o og gik ned med skraldet, vaskede op, støvsugede, cyklede rundt i hele Byen for at lede efter min brors cykel... Den er blevet stjålet... Men er glad for at endelig havde fået en blog! 

Ses imorgen!

Tags

Listen med tags er tom.